Reviews

Tevreden winkelen bij Oger!

Laatst heb ik bij Oger.nl een bestelling gedaan met allerlei aankopen voor mijn nieuwe zomergarderobe. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van de website. Alle artikelen zijn goed geordend en je kan dus snel en makkelijk het soort kledingstuk vinden dat je zoekt. Per artikel is het ook erg overzichtelijk welke maten er nog op voorraad zijn en in welke andere kleuren het kledingstuk eventueel ook leverbaar is. Daarnaast is er op Oger.nl een goede, duidelijke filter beschikbaar waar je alle producten kan filteren op bijvoorbeeld de maat die je hebt, de kleur waar je naar op zoek bent, het merk wat je graag wilt of de prijsklasse waarin je wilt zoeken. Het bestellen zelf ging erg makkelijk en het is prettig dat er geen verzendkosten in rekening worden gebracht. Hierdoor hoef je dus geen extra kosten te betalen. Ik kon ook zelf kiezen wanneer de bestelling bezorgd werd. Dit vind ik erg prettig, want daardoor kan ik een moment uitkiezen waarop ik zeker weet dat ik thuis ben. Ik was erg tevreden over alle kledingstukken die ik had gekocht en ze zaten ook perfect. Hierdoor heb ik niets terug hoeven te sturen. Toch was het fijn dat ik van tevoren wist dat retourneren erg makkelijk is bij Oger, zodat dit geen problemen zou veroorzaken mocht er toch iets niet naar wens zijn. Al met al een zeer prettige ervaring dus en ik ga in de toekomst absoluut nog meer bestellingen doen!