Merken, Persol

Italiaans sfeer met Persol zonnebril

De zomer komt er weer aan. De tijd van het jaar waarbij je niet zonder zonnebril de deur uit kunt. Wil je dit jaar goed voor de dag komen bij vrienden en familie? Dan is een zonnebril van het klassieke, Italiaanse merk Persol net wat voor jou! Zie jij jezelf deze zomer al lopen met een elegante zonnebril? Wacht dan niet langer en bekijk de uitgebreide collectie op www.faciato.nl!

Vakmanschap met passie vermengd

Het merk Persol werd in 1917 opgericht in het Zuid-Europese Italië. Alle zonnebrillen worden met de nodige passie en vakmanschap gemaakt. De zonnebrillen kunnen zo als echte kunstwerken door. Ze zijn elegant en zitten ook nog eens erg comfortabel. Dat zie je terug in de onderscheidende, maar tijdloze designs. Bovendien zijn alle zonnebrillen handgemaakt dat uiteraard ook de kwaliteit van de monturen ten goede komt.

Trendsettend
Italië staat voor stijlvol en trendsettend. De zonnebrillen van Persol zijn dat zeker. Elke bril wordt van de beste materialen gemaakt. Kenmerkend voor het montuur van de tijdloze brillen is onder andere het massieve metalen scharnier in de vorm van een romeins zwaard. Een ander uniek element aan de zonnebrillen is het herkenbare Meflecto. Dit reduceert de druk op de slapen.

Direct onderscheidbaar
Persol is niet zo maar een naam. Het is ontleend uit het Italiaanse Per il Sole dat ´voor de zon´ betekent. Een zonnebril van Persol biedt absoluut de garantie dat je tegen de zon in kunt kijken. Een zonnebril van het Italiaanse en stijlvolle merk is ook direct van anderen te onderscheiden. De Persol zonnebrillen zijn technisch hoogstaand en herkenbaar aan de verschillende elementen. De monturen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, variërend van de wat meer stoere tot de meer klassieke monturen. Meer weten? In de webshop van www.faciato.nl tref je een ruim assortiment zonnebrillen van dit prachtige, Italiaanse merk aan.