Merken

Fray: elegantie, kwaliteit

Met meer dan vijftig jaar ervaring in de wereld van overhemden en tijdloze mode kan Fray ongetwijfeld een autoriteit genoemd worden op het gebied. Deze Italiaanse producent van overhemden levert exact wat je zou verwachten van een product komende uit de laars van Europa: klasse, duurzaamheid en een onberispelijk gevoel voor mode en stijl. De moderne, stijlvolle man kan dan ook niet anders dan Fray overhemden hoog op het verlanglijstje te hebben staan.

Het draait om precisie

Wat is dan het geheim dat Fray overhemden zo uniek maakt? Precisie is hier ongetwijfeld het codewoord. En precisie is ook exact wat er nodig is om op een goede manier tegemoet te komen aan de wensen en noden van de moderne klant. Wat is dan een voorbeeld van het soort precisie waarover we praten? Het stikken van de hemden gebeurd met ultrafijna naalden die Fray toelaten tot tien steken per centimeter te geven. Een manier van werken die een extreem hoge kwaliteit waarborgt. Het resultaat van dit alles: op Oger.nl kan je heel wat voorbeelden van Fray overhemden terugvinden.

En om materiaal

Naast precisie kan je natuurlijk geen duurzame, kwaliteitsvolle overhemden maken zonder de goede materialen. Fray beseft dit en vandaar ook dat het kwaliteits katoen waarmee Fray werkt komt van het beroemde eiland Riva. Het is van dit eiland waar misschien wel het beste katoen ter wereld vandaan komt. Met een Fray overhemd toon je dan ook in de eerste plaats aan dat jij kwaliteit waard bent.